Коктели | Trendseteri
Menu

Tag: Коктели

Производите на Гемак од…

19706
Омилениот пијалак достапен 24/7   Во постојан чекор со пазарните трендови, прилагодувајќи се на потребите на потрошувачите, Гемак посветено…

Коктели на неделата: Kiss…

12298
Валентајн викенд во Angels Café   Денеска, според православниот календар, кај нас се слави Св. Трифун, заштитникот на лозарите,…

Коктел на неделата: Космополитен

3554
Популарниот коктел од серијата “Сексот и Градот”   Космополитен е еден од светските популарни коктели кој претставува вистинско освежување.…

Коктел на неделата: Chiki

6050
Вистинско петочко освежување   Вештите раце на шанкерите од Strada Café во Велес направија коктел во кој веруваме дека…

Коктел на неделата: Негрони

5451
Наполнете енергија за викендот   Еден од најпознатите коктели во светот, Негрони е одличен аперитив за пред вечерата. Богат…

Коктел на неделата Beautiful…

5171
Совршен коктел за последниот петок од 2019 година   Потребни состојки: 30 мл Брут Шампањ 45 мл Патрон текила…

Rare & Fine –…

2183
Кристална oldfashioned чаша и 14 каратна златна декорација   Првата дефиниција за тоа што е коктел е дадена во…

Коктел на неделата: Love…

3925
Освежете се и наполнете енергија за викендот   Вештите шанкери на Angels Cafe во Штип направија коктел во кој…

Коктел на неделата: “Black…

4007
Совршен коктел за крајот на работната недела Дечките од Strada Caffe во Велес со нивната иновативност секојдневно не воодушевуваат.…

Cuba Libre – Ohrid

4147
Cuba Libre не е само коктел, туку најубавата понуда на охридското крајбежие   Cuba Libre е веќе 16 години…