#кафулиња | | Trendseteri
Menu

Tag: #кафулиња

Коктел на неделата: Космополитен

2331
Популарниот коктел од серијата “Сексот и Градот”   Космополитен е еден од светските популарни коктели кој претставува вистинско освежување.…

Коктел на неделата: Chiki

4870
Вистинско петочко освежување   Вештите раце на шанкерите од Strada Café во Велес направија коктел во кој веруваме дека…

Кул кафуле со стил

3680
Дизајнерско кафуле кое изгледа тотално кул   Во деловната зграда Finsbury Avenue во Лондон една генијална дизајнерка инсталираше мини…