Каролина | Trendseteri
Menu

Tag: Каролина

Каролина се враќа дома:…

5172
Македонската дива ја маѓепса публиката   “Каролина се враќа дома”- така е насловено мотото за концертните промоции на албумот…

Каролина се омажи

6528
Каролина се омажи со својот партнер Михо Корубин.   Македонската поп-дива Каролина Гочева и нејзиниот избраник Михаил Корубин го…