кампања | Trendseteri
Menu

Tag: кампања

Кендал и сестрите Хадид…

5826
Бурбери кампања за сезоната пролет/лето 2020   Британската луксузна куќа Бурбери тукушто ја објави новата кампања во која главни…

Balenciaga со кампања инспирирана…

4117
Необична кампања на француската модна куќа   Популарната француска модна куќа Balenciaga излезе со кампања за новата колекција пролет/лето…