Ин Парчиња | Trendseteri
Menu

Tag: Ин Парчиња

Парчиња кои секогаш се…

22732
Модата исчезнува, само стилот останува ист Коко Шанел рекла: „Модата исчезнува, само стилот останува ист.“ Оваа модна икона, чии…