Интелигенција | Trendseteri
Menu

Tag: Интелигенција

Науката потврдува: паметните луѓе…

6412
Високо интелигентните луѓе често имаат различен поглед кон светот од луѓето со просечна интелигенција   Научниците потврдија дека ,…