#зимски стајлинг | Trendseteri
Menu

Tag: #зимски стајлинг

Стајлинг за секој ден…

3938
Модерни во зима? Тоа е вистински предизвик Веќе сме во екот на зимата, но температурите дури сега се блиску…

Тренди и на минусни…

12763
Модни комбинации за студени денови и минусни температури Ниските температури проследени со ветар и неретко снег, се првата потешкотија…

Од досаден до феноменален…

1971
Овие парчиња ќе ја разбијат зимската монотонија за миг   Да се биде тренди во студените зимски денови е…