Живот | Trendseteri
Menu

Tag: Живот

Бидете му партнер на…

4703
Партнерот е повеќе отколку дечко/девојка или брачен сопружник Од партнерот немој да бараш ништо повеќе освен да то биде…

Искрена љубов

8752
На крајот од денот не доаѓа оној кој го чекаш, туку оној кој се грижи Високи потпетици, совршен кармин…

Човекот кој не те…

7443
Човекот кој не те гледа со очи, туку со душа. Тој што ќе те допре без да те пипне.…

Црна овца

31074
Феномен или обично покажување со прст?   Црна овца. Во семејството, во општеството, во друштвото. Феномен или обично покажување…

Зошто по будењето треба…

6597
Истражувањето открива што се случува ако го уредите креветот, а што ако не…   Дали влегувате во онаа категорија…

Кога последен пат си…

3349
Онака слично како што ги сакаш другите… …да си кажуваш секојдневно дека се сакаш, да се прашаш како си…

Нема ризик кога си…

4917
Стив Џобс и Стив Вознијак ја основале компанијата Епл во своите дваесетти години и тие тврдат дека немале ништо…

Животно искуство

3118
Лекции што повеќето луѓе ги учат подоцна во животот Искуството е она што го добиваме кога веќе не ни…

Кога мислите дека сте…

2943
Важно е да знаете дека не сте сами Кога ви е скршено срцето, потребно е да знаете дека не…

Кога некој влегува во…

3149
Секој доаѓа во вашиот живот со некоја причина!   Луѓето влегуваат во твојот живот со причина, накратко или се…