#дизајнер | | Trendseteri
Menu

Tag: #дизајнер

Златко Јовановски JZJ

7641
Контроверзниот дизајнер кој ја креира високата мода во Македонија   Еден од нашите најпознати дизајнери Златко Јовановски или познат…