диета | Trendseteri
Menu

Tag: диета

Идеална диета

2579
Како ти ќе дефинираш што е идеална диета   Коса ми се крева кога на интернет и по медиуми…

Клизна со диетата

2716
Kако да го престанеш овој круг   Не треба многу за веќе од утре да бидеш една од личностите…

Исфрлете ги отровите и…

2555
За 7 дена, 7 килограми помалку   Оваа диета е направена 1985 година и се покажала како многу успешна.…

Забрзува метаболизам, топи масни…

2633
Напиток кој диетата ќе ја стави во 5та брзина – Резултатите брзо ќе ве воодушеват!   Овој напиток има ефект…

Хроно за Трендсетери

3738
За сите „Трендсетери“ кои се хранат по Хроно   Во минатиот период сé повеќе се слуша за начинот на…

Fatburner – храна за…

2394
  Најдобрите 10 т.н. Fatburner   Кој што сака да си го стопи салото, мора да внимава на исхраната.…