Двејн Џонсон | | Trendseteri
Menu

Tag: Двејн Џонсон

Двејн “The Rock” Џонсон

6073
Тајните на успехот на “Карпата”   Од играч на американски фудбал, кечер, па до најплатениот актер во Холивуд, Двејн…