#Гучи | | Trendseteri
Menu

Tag: #Гучи

Гучи кампања со коњи…

4124
Кампања за колекцијата пролет/лето 2020   Омилената италијанска модна куќа Gucci не воодушеви со новата кампања за колекцијата пролет/лето…

Gucci секогаш игра поинаку

891
Модната куќа Gucci ги поместува границите со новата Gift Giving кампања   Креативниот директор Alessandro Michele секогаш скршнува од…