гостивар | Trendseteri
Menu

Tag: гостивар

Саат кула – Гостивар

5558
  Саат Кула – Симболот на Гостивар   Саат кулата е еден од најзнаменитите и препознатливи објекти во Гостивар.…

Ново урбано место во…

4536
Кафе клуб “People”- мост до ново урбано живеење во Гостивар   На големо задоволство на сите млади луѓе кои…