Гвинет Палтроу | Trendseteri
Menu

Tag: Гвинет Палтроу

Хит меѓу холивудските убавици

3536
Белите патики на Гвинет Палтроу се хит меѓу холивудските убавици Веќе одамна е познато дека секоја жена во својот…