Вистинска љубов | Trendseteri
Menu

Tag: Вистинска љубов

Љубов

4963
Единствената дефиниција за вистинска „љубов“ Љубов. Колку сложена, толку едноставна. Ја дефинираме со помош на само два збора: грижа…