Вили | | Trendseteri
Menu

Tag: Вили

Вили покажува како треба

3689
Скопјанец им покажува на Охриџани како се привлекуваат гости   Горан Драгошановиќ, познат како Кралот на плескавиците, т.е. Вили,…

Кралот на брзата храна

3346
Кралот на плескавиците со ресторан во Македонскиот Бисер   Имено, Горан Драгошановиќ, попознат како „Вили“ Крал на плескавиците отвара…