Боење | Trendseteri
Menu

Tag: Боење

Нов омбре тренд, кој…

5284
По сите смели трендови на боење, пристигна еден кој ќе го обожавате Се работи за нова омбре техника, која…

Ова боење на коса…

3036
Заборавете на балајаж и запознајте се со чили чоколадо   Доколку сакате некоја топла нијанса и суптилна промена, тогаш…