Бисери | Trendseteri
Menu

Tag: Бисери

Џемпери со бисерчиња

6641
Најубавите џемпери со „истурени“ бисерчиња по нив   Топлите плетки и џемпери се неизоставен дел од зимската гардероба, без…

Бисерот – Безвременски и…

3965
Затоа што секоја дама заслужува безвременски, уникатен и драгоцен накит Целосно е кога има сè, а совршено е кога…