бик | Trendseteri
Menu

Tag: бик

Месец на биковите

1817
Хороскоп за месецот на биковите   Ова е непокорна волја. Ова е неуморна волја. И ова не е тврдоглавост.…

Хороскоп за Април 2018

17515
Бизнис хороскоп за месец април со Тамара Грујовиќ   Пролетната енергија во Април ни носи разноликост во астролошките аспекти.…

Хороскоп со Тамара

13437
Љубовен Хороскоп за месец март   Во соработка со Тамара Грујовиќ и Bravo Caffe ви го претставуваме љубовниот хороскоп за месец март…

Бик

1589
Љубовен хороскоп за Бик – мај   За Биковите веќе подолг период може да се рече дека се емотивно…

Хороскоп Бик

1333
Бизнис хороскоп Бик – Април 2018    Земјените претставници, пак, првата половина од месецот ќе треба да внимаваат при…

Хороскоп – Бик

1412
Љубовен хороскоп за Бик – месец март 2018та   На Биковите уште од Октомври минатата година, Јупитер во нивното…
Бик

Бик

1577
Бик   21. Април – 20. Мај   Бик – жени Таа е чувствителна, тивка и трпелива по природа,…