Ајлајнер | | Trendseteri
Menu

Tag: Ајлајнер

Пролетни трендови за нанесување…

15519
Правилно нанесување на ајлајнерот според обликот на очите за актуелните трендови   Кога ќе успеете да го пронајдете најдобриот…