Светска модна кампања во Скопје | Trendseteri
Menu

Светска модна кампања во Скопје

Кампања со светски стандарди на плоштадот Македонија

 

Плоштадот Македонија беше локацијата каде беше направена модна кампања со раскошни фустани по сите светски стандарди.

Брендот Fjollanila стои зад оваа луксузна колекција, а најмногу впечаток оставија прекрасните згодни девојки кои ни го разубавија плоштадот во Скопје.

Уживајте во глетката