Дизајнирана ѕидна светилка со вградена полица | Trendseteri
Menu

Дизајнирана ѕидна светилка со вградена полица

Совршена за сечиј дом!

 

 

Дизајнерот Јонг-су Ким од корејското студио “ilsangisang”, создаде ѕидна светилка која има вградена полица за прикажување декоративни предмети.

Кога светлото е вклучено, го нагласува предметот на полицата, меѓутоа кога ќе се исклучи светлото, предметите се уште се прикажуваат поради дизајнот на полицата која реплицира рефлектор.