„Трендсетерка“ без која не можат... | Trendseteri
Menu

„Трендсетерка“ без која не можат…

Девојката без која не може музичката естрада

 

Имено, се работи за младата Елена. Т.н. „Make up Stylist“ која беше одговрна за шминката на музичарите во емисијата „По патот на песната“ со Зоран Џорлев.

Уметниците во студио или на сцена не можат без стилистот, кој во суштина е и самиот уметник, бидејќи им го совршува изгледот и ги истакнува убавите црти на лицето.

Елена не ја нарекуваме „Трендсетерка“ и пример за многу други девојки затоа што е атрактивна со убави зелени очи и златен насмевка. Ја нарекуваме „Трендсетерка“ затоа што е сèто тоа но и амбициозна млада девојка која знае што сака  и  е пример за сите млади девојки. Токму заради тоа е барана од естрадата ширум Македонија.

Како што изјавува Елена, со нејзиното Studio EL едвај постигнува, бидејќи сакаат сите лично од неа да се послужени. Во наредната година ќе имаме повторно прилика уметноста на Елена да ја гледаме на лицата од музичката естрада на ТВ екраните.

Ја одбравме заслужено како последна во рубриката „Трендсетери меѓу нас“ за 2017та година. Од Нас останува само да и посакаме уште поголеми успеси и да остане со осмех кој шири радост на луѓето во нејзината средина.

Погледнете галрерија од делата на Елена.

Facebook: Studio EL
Instagram: Elena