Гламурозно издание на руските трендсетерки. | Trendseteri
Menu

Гламурозно издание на руските трендсетерки.

Street Style: Москва

Откако завршија модните недели во светските метрополи како Њујорк, Париз, Лондон и Милано, на ред дојде и модната недела во Москва.

Street style фотографиите од модната недела во Москва навистина привлекоа огромно внимание. Гламурозно издание на руските трендсетерки.