„Strada Caffe“ во срцето на Велес | Trendseteri
Menu

„Strada Caffe“ во срцето на Велес

Блесна новиот кафе бар во Велес „Strada Caffe“

 

Новиот кафе бар “Strada Caffe” во Велес кој се наоѓа на улицата 8 Септември бр. 40, конечно го доби своето официјално отварање на кое присуствуваа многу гости и до раните утрински часови се уживаше. „Strada Caffe“ во иднина ќе се погрижи велешани максимално да уживаат и да се релаксираат.

 

кликни тука за галеријата