"Strada Caffe" во срцето на Велес | Trendseteri
Menu

„Strada Caffe“ во срцето на Велес

Место кое нема да ве остави рамнодушни


Доколку ве однесе патот за Велес и се прашувате каде да го испиете вашето кафе или омилениот коктел, останете во центарот на градот и посетете го „Strada Caffe“ барот. Вистинско место за уживање. Современ стил, опуштен амбиент, професионализам на целиот персонал, најдобар избор на коктели и забава која не познава граници. Место за вистинските трендсетери.

Погледнете зошто…