Стил на денот: Рита Ора ќе ве стопи од нежност | Trendseteri
Menu

Стил на денот: Рита Ора ќе ве стопи од нежност

Нова бунда за новата сезона

 

Замотана во капут од крзно на познатата француска марка Gaelle, Рита Ора изгледа толку среќно и симпатично што ќе ве стопи од нежност. Гледајќи ја, сакаме да се завиткаме под прекривката на нашиот кревет и да ја гледаме омилената серија.

“Пријатен ден во Лондон” – напиша Рита на Инстаграм.