24 актери во времеплов | Trendseteri
Menu

24 актери во времеплов

Како изгледале овие познати актери некогаш и сега


Ги познаваме од нивните филмови снимени пред децении. Споредбата се нарекува „Step back“.

Погледнете ги овие 24 актери во директна споредба со фотомонтажа како изгледале некога и сега. 

Што мислите? Дали биле, или се сега поатрактивни?