Најдобрите празнични Старбакс кафиња | Trendseteri
Menu

Најдобрите празнични Старбакс кафиња

Уникатни празнични вкусови на Starbucks

 

Еден од најпознатите напитоци што ќе ве стопли во ладните зимските денови несомнено е кафето. Зимата природно не тера да пиеме позачинети кафиња, во најразлични вкусови.

Најпознати по своите кафе напитоци со уникатни вкусови за празничните сезони се, кои други ако не, Starbucks . Па така и оваа сезона не помина без нешто ново од Старбакс. Различните земјите каде е присутен овој бренд имаат ексклузивни креации на Старбакс кафињата, а ние ги издвоивме најдобрите за вас.

Hong Kong – Snowman Dark Mocha

Japan – Santa Boots Chocolate Frappuccino

Asia – Wishing Star Dark Mocha

Japan – Nutty White Chocolate Frappuccino and Nutty White Mocha

Japan – Merry Strawberry Cake

Europe – Toasted Marshmallow Hot Chocolate

Mexico – Ponche Navideño

Puerto Rico – Coquito Crème Frappuccino