Станица Стража | Trendseteri
Menu

Станица Стража

 

Стража доби нов урбан објект за одмор

 

Сража, која многу македонци и странски гости ја минуваат најчесто во летниот период доби ново одморалиште викано, „Станица Стража“.

Познатиот бренд, мекиците од стража добиваат истовремено голема конкуренција, бидејќи во станица стража се нуди повеќе од само мекеци. Поред кафуле и ресторан, Станица Стража има и сопствен маркет и е поприступачно од конкурентот.

Следното патување преку стража, повелете и уверете се сами што нуди новоотворениот објект.