Еден пат, една станица | Trendseteri
Menu

Еден пат, една станица

Станица Стража

 

Сите ние што патуваме од северниот дел на македонија за Охрид и назад, неминовно поминуваме еден пат со една Станицa. Стража. Место кое трдиционално го користиме за краток одмор. Искористете ја приликата тој одмор да го поминете во убава атмосфера со убаво кафе. Тоа може да го добиете поред пазарувањето во маркетот, во Станица Стража.

Убав одмор….се гледаме