Stand Up comedy на кубански начин! | Trendseteri
Menu

Stand Up comedy на кубански начин!

Stand Up comedy на кубански начин!

 

За прв пат во Casa Cubana, ќе имате можност  да се насмеете до солзи со талентираната Ивана Наскова.
За уживањето да биде комплетно сите коктели ќе бидат со 20% попуст. Понеделник 15 јануари со почеток во 21:00 часот.
Резервирајте си навреме и дојдете на смеење и одлична забава.

Локација: Во строгиот центар на градот. На кејот на Вардар.

Телефон за резервации:  072/311 – 792