“Спиеш ли” – Либеро Бенд со нова песна и видео спот кој е снимен во Шпанија | Trendseteri
Menu

“Спиеш ли” – Либеро Бенд со нова песна и видео спот кој е снимен во Шпанија

“Спиеш ли” – Либеро Бенд со нова песна и видео спот кој е снимен во Шпанија

 

Нашите добропознати Либеро Бенд официјално ја промовираа нивната најнова песна во две верзии, македонската “Спиеш ли” односно српската “Спаваш ли” со видео спотови кои ги снимија во Шпанија, на нивниот официјален YouTube канал, како и на каналот на “Wave” продукција.

Музиката за новата песна е на момците од бендот, додека текстот за македонската верзија го напиша Елвир Мекиќ. Текстот за српската верзија е на Јелена Трифуновиќ, а аранжманот е на Валентино Скендеровски.

Слушнете, гледајте и уживајте во новиот хит!