Spasoje Klikovac | Trendseteri
Menu

Spasoje Klikovac

Уживајте во фотосесијата на Спасоје Кликовац

 

Секој модерен маж треба да внимава на својот изглед. Посебно кога станува збор за избород на одело. Модерното одело го краси и го истакнува стилот на мажот. Ова го покажува манекенот Спасоје Кликовац на неговата најнова фотосесија.

 

 

Гардероба – SARAR
Локација – DejaVu – Capitol Mall
Фотографии – Бојан Стоилков