Совршен часовник за презафатени луѓе | Trendseteri
Menu

Совршен часовник за презафатени луѓе

Часовникот кој нема да ве остави гладни

 

Доколку и вие сте дел од онаа група на луѓе кои се презафатени во текот на денот и дури немате време ни да јадете, јапоска компанија излезе со интересен производ кој можеби ќе ви се допадне.

Се работи за Bento часовникот во кој имате простор да ставите еден мини оброк и да издржите на сите предизвици кои денот ви ги дава. Интересен иновативен часовник за презафатени луѓе. 

Инаку во склоп на овој часовник имате и прибор-стапчиња со кои можете набрзинка да внесете малку храна во телото. Навистина интересно, погледнете.