Смути на денот - Triple Berry | Trendseteri
Menu

Смути на денот – Triple Berry

Смути со малини, јагоди и капини

 

Миксот од овошје и зеленчук преточен во чаша – смути – е вистински хит поради големиот број на позитивни ефекти врз здравјето на секој од нас. Благодарение на богатата содржина на витамини, минерали и влакна, смутито одлично делува на нашиот организам. Како вистински трендсетери, денот го започнуваме со смути. Понеделнички, почнете ја неделата здраво и ќе бидете подготвени за сите предизвици.

Смутито за денес Triple-Berry смути

Потребни состојки:

Смрзнати јагоди

Смрзнати малини

Смрзнати капини

1 чаша бадемово млеко