Сино во мода | Trendseteri
Menu

Сино во мода

 

Сино е тренди!

 

Сината боја во сите нијанси,од темна до светла есенва се актуеклни кај машките костуми. Еве неколку добри идеи да бидете хит и тренди. Модели- Спасоје Кликовац и Ибрахим Сали. Бренд“Сарар“ Т.Ц. Капитол мол.