Додајте повеќе свежина | Trendseteri
Menu

Додајте повеќе свежина

Идеи за комбинирање на сината со други бои


Која е вашата омилена боја? Ако имате повеќе од една, а сината е меѓу нив, денес во нашиот моден дел, споделуваме неколку идеи за визии во сина боја. Американската компанија Пантоне, објави дека бојата на 2021 година ќе биде класичната сина боја.

Од полесни до потемни нијанси, сината боја може да биде совршено комбинирана со други бои. Ја прави нашата визија да изгледа посвежа. Еве неколку идеи како да го направите дел од вашата визија за 2021 година.