Симона Поповска со нова атрактивна фотосесија | Trendseteri
Menu

Симона Поповска со нова атрактивна фотосесија

Симона Поповска со нова атрактивна фотосесија

 

 

Нашата пејачка Симона Поповска или нагалено како што милуваат да ја нарекуваат (МонБонБон), повторно ги изненади своите обожаватели со нова и атрактивна фотосесија.

За нејзиниот изглед да изгледа беспрекорен, се погрижи стилистот Бобан Тодоровски-шминка и фризура, а прекрасните фотографии се дело на Александар Врзалски.