Симона Попоска | Trendseteri
Menu

Симона Попоска

Симона Попоска во нејзиниот елемент

 

Нашата пејачка и убавица Симона Попоска направи мал „сакан“ застој со нејзината фотосесија во центарот на Скопје. Симона во последниов период има изградено свој имиџ, кој, мора да ја пофалиме, и прилега феноменално.
Фотосесијата ја работеше фотографот Зоран Зонде Стојановски заедно со тимот стилисти; креаторката Ива Спасовска која специјално ги изработи креациите за фотосесијата, во чии креации ја гледаме пејачката и на нејзините настапи, мејкап артистот Бобан Тодоровски и Ивана Заковска.

Симона  со нејзиниот  соработник Ерик  Фоксја ја подготвуваат  новата песна на англиски јазик, за која комплетен автор е самиот Ерик Фокс.

За повеќе информации за Симона, Ерик Фокс и The Sound Messengers посетете го нивниот нов сајт тука