Шешири, баретки и капи со потпис за секоја зимска пригода | Trendseteri
Menu

Шешири, баретки и капи со потпис за секоја зимска пригода

Топла покриена глава за тренди зима

 

Зимата ни е на прагот, а тоа е време кога сме спремни да ја жртвуваме и фризурата заради топлина, заради тоа изборот на покриената глава не го оставаме на случајност.

Освен вообичената капа, тука е и различниот избор на шешири од многу женствени Philip Treacy модел, до убиствено елегантни како што е Saint Laurent модели, а слично е и со баретките. Има и такви кои се помалку женствени, како што се пилотски капи од Maison Michel во галеријата.

Ако преферирате по опуштена опција тука е Prada шеширот или Balenciaga капата. Погледнете ја галеријата и одберете една, а може и повеќе кои ќе одговараат на вашиот стил.

 

ФОТОГАЛЕРИЈА