Секогаш тренди! Северина во совршени тексас комбинации | Trendseteri
Menu

Секогаш тренди! Северина во совршени тексас комбинации

Секогаш тренди! Северина во совршени тексас комбинации

 

Оваа пролет вистински хит е тексасот, кој ќе доминира во сите можни комбинации.

Северина е најдобар пример дека некои тексас комбинации можат да бидат совршен избор за вашиот outfit, без разлика дали е во прашање обична прошетка низ град или некоја вечерна забава во клубовите.