Ивана Селаков во DejaVu | Trendseteri
Menu

Штикли, парфеми и вино летаа на журката на Ивана Селаков во „DejaVu“

Ивана Селаков направи одлична забава

 

Арактивната српска ѕвезда Ивана Селаков  направи одлична забава  во „Дежаву“. На забавата модниот бренд за ексклузивни чевли „Шантел“ од Скопје, подели  гратисн 20-тина штикли и 50-тина парфеми на девојките на забавата. Имаше и вино со логото на „Шантел“ со кое веќе се најавија предновогодишните убави  денови.

 

Photo: Safet Amet
dsc_4084-2wey_5651-2dsc_4124-2resdsc_4139-2wey_5349-2reswey_5467-2wey_5628-2wey_5586-2wey_5248-2wey_5156-2reswey_5520-2wey_5295-2reswey_5492-2wey_5597-2wey_5577-2wey_5465-2wey_5430-2dsc_4171-2wey_5313-2reswey_5261-2resdsc_4142-2wey_5366-2resdsc_4119-2resdsc_4143-2dsc_4166-2dsc_4140-2resdsc_4163-2dsc_4036-2resdsc_4153-2dsc_4181-2dsc_4122-2resdsc_4108-2