“Без тебе ме нема”: Саша Ковачевиќ со нов мега хит и видеозапис | Trendseteri
Menu

“Без тебе ме нема”: Саша Ковачевиќ со нов мега хит и видеозапис

“Без тебе ме нема”: Саша Ковачевиќ со нов мега хит и видеозапис

 

 

 

Еден од најпознатите пеачи на Балканот, Саша Ковачевиќ ги израдува своите фанови со нов мега хит “Без тебе ме нема” и видеозапис за истиот. 

После огромниот успех кој го достигна со познатиот хит “Кажеш не”, Саша излезе со емотивната балада “Без тебе ме нема” и видеозапис кој го сними во Лондон и кадрови од кои ви се одзема здивот. За потребите на овој скап спот, кој ги поместува границите на овие простори, ангажирана е и популарната бугарска актерка Дилјана Попова.

Погледнете…