Saša Matić во DejaVu | Trendseteri
Menu

Saša Matić во DejaVu

Saša Matić на AfterWork забава во DejaVu

 

Популарниот пејач Саша Матиќ гостува на 03. Март на петочната AfterWork забаво во DejaVu.

Малкумина знаат дека Саша Матиќ ја започна неговата кариера, т.е. е откриен како талент на концерт на Ратко Јовановиќ во 1994 год., кога бил повикан на бина и ја испеал македонската народна песна „зајди зајди“.  Во 2003 год. победи на фестивалот „Будва Фест“ со песната „Мој Град“.

Дел од неговата дискогравија се – Маскара, Кад љубав закасни, Збогом љубави, Анџео чувар, Није ово моја ноч и Икс година заједно.

Бидете и вие дел од AfterWork забавата со Саша Матиќ во DejaVu

Петок 03. Март
Почеток 16.00 часот
Резервации на тел: 076/304-009 , 078/242-536.