Сара Мејс и „Поточиња“ со „Гласот на децата“ | Trendseteri
Menu

Сара Мејс и „Поточиња“ со „Гласот на децата“

Сара Мејс за  јубилејното 15то издание на „Поточиња 2018“

 

Сара Мејс заедно со децата од „Поточиња“ со песна и видео спот за јубилејното 15то издание на  „Поточиња 2018“. Со „Гласот на децата“ се испорачува убава порака до сите нас.

Зад музиката и аранжманот и како организатор на „Поточиња“ стои  композиторот Мирослав Пап, а текстот е дело на Светлана Пецакова.

Ве покануваме да бидете дел од нашите идни Трендсетери на фестивалот Поточиња 2018та кој ќе се одржи на 24. и 25. март во Македонска опера и балет. На репертоарот се закажани претстави од 11:00, 13:00 и 19:00 часот. За повеќе информации кликни тука.

Повелете галерија од видео спотот