Сара бјути | Trendseteri
Menu

Кој е најубавиот салон за убавина во општина Гази Баба?

sara

 

Сара бјути – Салон за убавина

 

Салонот за убавина „Сара бјути“  доби пофалница од општината Гази Баба за најубаво уреден салон во општината. „Сара бјути“ се наоѓа во срцето на скопската населба Ченто. Внатрешниот дизајн и ентериерот се направени по теркот на светските модни салони за убавина. Овде, секое катче е посебна приказна. Топлите бои и мебелот само го надоплонуваат шмекерскиот изглед на салонот. Од тајланските масажи, депилацијата, надградба на нокти и трепки,педикирот, па се до фризерските услуги се на врвно ниво, а сопственичката Маја Атанасовска-Дионисиева со својот префинет стил, ќе ве внесе во нејзиниот свет на убавината. Според галеријата на фотографиите подолу, може да заклучите, зошто ја добиле пофалницата за најубав салон во општина Гази Баба.Уживајте во фотографиите и закажете  термин  за разубавување на тел.број-02526565

15034409_572915342918582_713492253_o15053307_572915329585250_1970566991_o15102149_1438181412877050_1285053139_o15045493_1438181386210386_1917787336_o15049738_572915366251913_222736972_n15033649_572915319585251_350345809_n15032406_572915399585243_1314962602_n