Фотка за паметење Деколтето на Сани | Trendseteri
Menu

Фотка за паметење Деколтето на Сани

Фолкерката Сани и газдарицата на “Clarisa nails“ Убавка Петков му позираат на нашиот фотограф Султан на афтерворк забавата во „DejaVu“. Што ќе кажете за деколтето на Сани?