Сами за Валентајн? Појасот нека ве гушне! | Trendseteri
Menu

Сами за Валентајн? Појасот нека ве гушне!

Добредојдовте во Скопје

 

Денеска на влезот во Скопје се врти порака за Св. Валентин – Денот на вљубените. Како потсетување на сите возачи, на светлечката табла беше испишано:

“Сами за Валентин? Појасот нека ве гушне”