Заборавени нови автомобили со нула поминати км | Trendseteri
Menu

Заборавени нови автомобили со нула поминати км

Сокриено богатство

 

Погледнете ги овие заборавени автомобили…

 

…нови со нула километри, во зграда на дилерска компанија „Фиат“ во Данска.

Пред повеќе од 30 години околу 200 автомобили се останати без никој да ги чепне поради банкрот на компанијата, се до ден денес…